Pasion por la Monta帽aPasion por la Monta帽a
 LoyBcnMadVeras LoyBcnMadVeras
Estas en Pasion por la Monta帽a Cuaderno de Entradas March 2009 De Nuevo Presentamos La Proyección Del Video De La Expedición A Spiti
Tuesday 3 de March de 2009, 11:07:40
De nuevo presentamos la proyección del video de la expedición a spiti
Tipo de Entrada: CUADERNO | 2896 visitas

Acte de Cloenda del programa Dona i Esports de Muntanya de la FEEC 2008-2009

 

El proper Dijous 12 de Mar莽 2009 al Centre Cat貌lic de Sants http://www.ccsants.org/ de Barcelona, a les 19PM, tindr脿 lloc l鈥 acte de Cloenda del programa Dona i Esports de Muntanya de la FEEC 2008-2009.

 

Esperem que em gaudiu i que aneu participant de les noves iniciatives de la Comissi贸 Dona i Esports de Muntanya de la FEEC.

 

Es prega puntualitat als/les assistents. L鈥 acte est脿 obert a tothom, en especial a les noies que han participat en els cursos de formaci贸 del programa.

 

Es prega puntualitat als/les assistents per tal d鈥 agilitzar el funcionament de l鈥 event. Us adjuntem el programa de la cloenda.

 

Laura Sams贸

Coordinadora del Programa Dona i Esports FEEC

 

 

PROGRAMA CLOENDA DiEM FEEC 2009

 

Les noies que han participat a les diferents activitats formatives del programa Dona i Esport 08-09 cal que CONFIRMIN pr猫viament la seva assist猫ncia a l鈥 Acte per a la entrega de documentaci贸 (CD) que es far脿 al final de l鈥 Acte.

 

19 h Lleuger pica-pica a c脿rrec de la Comissi贸 Dona i Esport FEEC.

19.30h Entrada a la sala de confer猫ncies.

19.45h - 20.15h Inauguraci贸 de la Cloenda DiEM 08-09.

 

Valoraci贸 del programa DiEM a c脿rrec del Sr. Anton Fontdevila, President de la Federaci贸 d鈥 Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), de la Sra. M. Jos茅 Bilbao, responsable del Gabinet de G猫nere del Consell Catal脿 de l 鈥 Esport, el Sr. Vicen莽 S脿nchez, responsable de formaci贸 de la Escola Catalana d鈥 Alta Muntanya (ECAM) i de la Sra. Laura Sams贸, responsable de la Comissi贸 Dona i Esport de la FEEC.

 

Presentaci贸 de les dates del programa formatiu Dona i Esport 2009-2010.

 

20.15h-20.45h Les Entitats i les seves noies, les protagonistes.

 

  1. Confer猫ncia a c脿rrec de Nuria Freixas Rojas

T铆tol: Curs Escalada Dona i Esports de Muntanya FEEC 08-09.

 

Durada: 10 min.

 

  1. Confer猫ncia a c脿rrec de Irene Artu帽edo Zamorano

T铆tol: Expedici贸 Spiti Valley 2008 - Ascensi贸 al cim verge Pic Sense Nom (6.011 m, Himalaia). 
Menci贸 Especial d鈥 Activitats d鈥 Alt Nivell FEEC

            Durada: 20 min

 

20.45h-21.35h Confer猫ncia a c脿rrec de la alpinista Ester Sabadell.

 

T铆tol: El M贸n M脿gic de les Muntanyes

 

Als 23 anys Ester Sabadell va tenir l鈥檕portunitat de formar part d鈥檜na expedici贸 al Hidden Peak, muntanya del Karakorum de 8068 metres. No van aconseguir cim, per貌 va ser el principi d鈥檜n llarg cam铆.  Un cam铆 que l鈥檋a portat a poder trepitjar el sostre de tres muntanyes de m茅s de 8000 metres, El Nanga Parbat, el Broad Peak i el Manasl煤. Per貌 pel cam铆 hi ha hagut moltes ll脿grimes, molt dolors, tamb茅 moltes alegries i molts somnis fets realitats. Als 25 anys s鈥檌ncorpora a l鈥檈quip del programa de TVE d鈥 鈥滱l Filo de lo imposible鈥 i em ells aconsegueix filmar i realitzar l鈥檈scalada de la integral de Peuterey.

 

A traves de fotografies, v铆deos i m煤sic l鈥橢ster ens explicar脿 un viatge a les altes muntanyes, als deserts, a l鈥橝nt脿rtida, un viatge al passat, amb personatges com Ernest Shackleton, com Hermann Bulh,  un viatge ple de motivaci贸 i de superaci贸 personal, per貌 sobretot ser脿 un viatge personal a la vida, un viatge de sentiments i emocions.

 

21.40h Tancament de l鈥 Acte.

 

21.50h Entrega de la documentaci贸 Dona i Esport 08-09, pr猫via confirmaci贸.

 

Les persones que h脿gin participat en el programa que no puguin acudir a la Cloenda i que desitgin la documentaci贸 (CD), cal que es posin en contacte amb la FEEC o escriure a donaiesport@feec.cat per tal de deixar-la preparada per a que es pugui passar a recollir a la seu de la federaci贸.

 

Els obsequis estan limitats al nombre d鈥檃ssistents a l鈥橝cte de Cloenda.
A馻dir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook